Nike Kaishi 3M Adidas NMD Sneakers Adidas Yeezy Boost Nike Flyknit Air Max Adidas Neo Timberland 6 Inch Boots Nike Classic Cortez Nike Air Huarache Men Supra Bleeker Nike Classic Cortez Men Nike Air Presto Air Jordan Shoes Nike Air Max 2017 Nike Kyrie 2 Id Nike CTR360 Libretto TF Adidas Originals ZX 400 Spzl Nike Air MAX 2017 Adidas Originals Superstar II Nike Air MAX 2016 Nike Internationalist
27. mai 2017 Page Options
en-USnb-NO
Select the search type
  • Site
  • Web
Search
Nytt medlem?
Har du nettopp begynt, eller vil begynne i SUK? Søk medlemsskap her
NYE MEDLEMMER SØKES Minimize

Musikanter i alle aldre og i alle instrumentgrupper er velkommen til å spille med oss. Vi trenger nettopp deg!!!

Høsten 2016 forbereder vi oss nå til juleturné, og våren 2017 starter vi med NM-oppkjøringen fra 2. januar. Kom gjerne på neste øvelse for å bli kjent med korpset! Vårt repertoar har utfordringer for alle stemmer og instrumentgrupper, og vi har eget talentstipend til dem som har det lille ekstra og vil utvikle seg videre.

Høres dette interessant ut, ta kontakt!!! 

 

Følg oss på FaceBook

                             

 
Støtt oss med DIN grasrotandel

Støtt oss med DIN grasrotandel

Velkommen til Sandvikens Ungdomskorps Minimize

Har du lyst å spille med oss? Sandvikens Ungdomskorps spiller i elitedivisjonen i NM og har ellers en innholdsrik sesong med stor bredde på repertoar. Vi reiser gjerne vekk en tur eller to også. Vi øver i Meyermarken Bydelshus i Sandviken, mandager kl 19-22.

Våren 2017 skal vi delta i NM under ledelse av Ray Farr, og vi har særlig bruk for deg som spiller obo, fagott, slagverk eller trompet (lead). Vi skal spille Out of Earth (Oliver Waespi), så her er det bare å bli med.


Høres dette interessant ut, ta kontakt for en uformell prat! Hos oss kan du prøve deg frem til nyttår uten noen forpliktelser eller kostnader; bare moro!

SUK ønsker god sommer Minimize

Da er vårsemesteret 2016 vel overstått, og vi ser frem mot en spennende høst der blant annet Hordaamatøren den 22. oktober og en miniturné med julekonserter helgen 16. til 18. desember står på programmet. Vi begynner igjen til høsten 22. august etter en velfortjent sommerferie. God sommer!

Høsten 2015 med SUK Minimize

Da er vi godt i gang med høstens spennende og hektiske sesong. Vi begynte med seminar i Strandebarm hvor vi fikk spilt mye og blitt bedre kjent med hverandre og vår dirigent Thorgeir Thunestvedt. I tillegg til øvinger hver mandag har vi også hatt noen dugnadsjobber på ulike messer. Det har blitt noen sene kvelder, men kjekt har det også vært:) Det er musikalsk utfordrende, sosialt og kjekt å være med SUK!:) 


Denne høsten har vi planlagt tre konserter og vi håper selvfølgelig vi ser deg på alle sammen. Den første er 18.oktober med Manger Musikklag i Logen Teater. Gå inn på vår facebook side for å se mer informasjon. 

21. november reiser vi til Haugesund for å spille på JAN-AM. Det gleder vi oss veldig til. 

18. desember er det julekonsert i Sandvikskirken. 

Korps på friluftstur Minimize

Sandvikens Ungdomskorps har blitt trukket ut til å spre musikk og forhåpentligvis glede i turløyper i byfjellene i forbindelse med prosjektet «Korps på friluftstur» i regi av NMF Hordaland. 

SUK sin første "Korps på friluftstur" skjer 7.juni. Da stiller hele korpset ved ishuset, klar for tur klokken 10.30, sammen med alle turgåere som vil gå sammen med oss. Vi går innover mot Fløyen, spiller innimellom før vi tar av ned Skredderdalen og avslutter på Meyermarken. 

SUK sin andre "Korps på friluftstur" skjer 14.juni. Da skal vi gå fra Fisketorget til Brushytten. Vi starter opp med noen marsjer på Fisketorget klokken 11.00. Korpset tar banen opp til Fløyen og vi holder en 15 minutters konsert på toppen. Turen fortsetter deretter oppover mot Brushytten hvor vi holder en ny 15 minutters konsert.

Thorgeir Thunestvedt Minimize

Fra høsten av er vi så heldige å få Thorgeir Thunestvedt som musikalsk leder og dirigent for SUK.

Thorgeir Thunestvedt (f. 1986) er fra Arna i Bergen. Han har studert trompet og direksjon ved UiB Griegakademiet med Gary Peterson, Martin Winter og Harald Eikås. Han har deltatt på masterclasses med bl.a. Bjarte Engeseth og Allan Wittington. Thorgeir blir brukt som trompetvikar i Sjøforsvarets Musikkorps og Bergen Filharmoniske Orkester. 
Inntil våren 2014 spilte han i Manger Musikklag og vært med på å vinne NM Brass (2010), EM Brass (2011) og WMC (2013). Thorgeir har som dirigent gått gradene i korpsbevegelsen fra skolekorps og opp til elitekorps. Han jobber nå freelance og dirigerer bl.a. Sandvikens Ungdomskorps og Manger Skulemusikklag. Med Manger Skulemusikklag har han vunnet både NM (2012 og 2013) og EM (2014). Som instruktør/pedagog er han hyppig brukt på seminarer og ved NMF sine sommerkurs.

Lyst til å spille med SUK? Minimize

Hei!

Spiller du tuba, slagverk, klarinett, obo eller fagott, og har du lyst å spille med oss? Sandvikens Ungdomskorps spiller i elitedivisjonen i NM og har ellers en innholdsrik sesong med stor bredde på repertoar. Vi reiser gjerne vekk en tur eller to også.

Høres dette interessant ut, ta kontakt for en uformell prat!

e-post: post@sandvikens-ungdomskorps.no
styreleder: carl.frimanslund@protonmail.com

NM 2015 Minimize

Da er Sandvikens Ungdomskorps godt i gang med NM oppkjøringen. Også i år er det Ray Farr som dirigerer oss. Vi skal spille Ghost Train av Eric Whitacre og Spiriti av Thomas Doss. 

Lørdag 21. mars kl. 10.49 sitter vi på scenen i Olavshallens store sal. 

 

 

Julekonsert! Minimize
Julekonsert i Sandvikskirken med Lydia! - 9. desember 2014

 
JAN-AM 2014 Minimize

Etter en godt gjennomført høstkonsert er SUK godt i gang med oppkjøringen til JAN-AM. 

I år er det 11 korps som er påmeldt til konkurransen i Haugesund 22. november. 

Høstkonsert Minimize

Da er Sandvikens Ungdomskorps høstsesong 2014 godt i gang og onsdag 1. oktober klokken 19.00 blir det konsert med SUK i Ulriken Bydelshus. Høstens dirigent er Thorgeir Thunestvedt. Det blir et varierende og spennende program:) 

Ta med venner og kjente og kom på konsert!


Sommerkonsert Minimize

Søndag 22. juni blir det Sommerkonsert med Sandvikens Ungdomskorps i Ulriken Bydelshus. 

Konserten starter kl 17.00. SUK har i år vært så heldig å få med seg 3 andre korps: Arna og Indre Arna skulemusikklag, Krohnengen/Hellen Skolers Musikkorps og Åsane Janitsjar. Konserten vil bestå av to avdelinger og Sandvikens Ungdomskorps avslutter konserten.Har du lyst til å spille i SUK? Minimize

Bor du i Bergen eller skal flytte til Bergen? Har du lyst til å spille med SUK? Sandvikens Ungdomskorps er et janitsjarkorps i elitedivisjonen. 

SUK er på jakt etter noen nye medlemmer fra høsten 2014 og særlig søker vi etter nettopp deg som spiller tuba, obo eller fagott.

Er du interessert så ta gjerne kontakt med oss:) post@sandvikens-ungdomskorps.no 

Fantastisk resultat fra NM 2014 Minimize


 

Hardt arbeid resulterte i en 3.plass i NM Janitsjar i Trondheim lørdag 5.april. Gratulerer til Lillestrøm Musikkorps og Christiania Blåseensemble med seier og 2.plass.  

Vi er storfornøyde og vil takke vår dirigent Ray Farr for en fantastisk god jobb både frem til og under NM. 

Takk til alle dere som kom å hørte på oss i helgen, det var utrolig kjekt å se så mange publikummere under konserten i Olavshallen. Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger og det synes vi er kjempe stas. Hele konserten kan du se i sin helhet på TV2 Sumo

Du kan også lese mer om konkurransen på NMF sine sider.  


S.U.K hurra - S.U.K hurra -  S.U.K hurra - HEISANN! 

NM 2014 Minimize

Nå nærmer det seg årets NM med stormskritt.  I år sitter vi klare på scene klokken 12.14. Med Ray Farr som dirigent skal vi spille Spririt av Thomas Doss og Audivi Media Nocte av Olivier Waespi.

Håper vi ser deg i salen!:)

 

Hordablæsten 14. og 15. mars 2014 Minimize

Dragefjellets Musikkorps, Sandvikens Ungdomskorps og Skjold Skoles Musikkorps ønsker på vegne av NMF Hordaland hjertelig velkommen til Hordablæsten 14. og 15. mars 2014!

Hordablæsten er den største musikkonkurransen for skole- og generasjonskorps, ensembler og solister i Hordaland. Med andre ord en musikalsk utfordring for alle korps i regionen. 

Det blir konkurranser for janitsjar og brass, juniorkorps, generasjonskorps, ensembler og solister samt seminar for aspiranter.

Flott Nyttårskonsert!:) Minimize
Søndag 2. februar hadde Sandvikens Ungdomskorps Nyttårskonsert i Logen Teater!:) Dette ble en storslagen konsert med god stemning og fullsatt sal. Kjekt at så mange ville komme å høre på oss! 

Takk til Skjold skoles musikkorps som åpnet konserten med å spille 3 flotte stykker. Lykke til på Hordablæsten:) 

Korpsets egne solister gjorde en glimrende jobb! Takk til Didrik Åsnes på fagott og Geir Myking på trombone. 

Konsertens spennende program var i stor grad arrangert av dirigent selv - Svein Henrik Giske! Takk for et kjekt prosjekt og en fantastisk flott konsert!:)
Nyttårskonsert Minimize

Sandvikens Ungdomskorps er godt i gang med 2014 og det begynner å nærmes seg korpsets nyttårkonsert. Søndag 2. februar spiller vi konsert i Logen klokken 14.00. Årets nyttårskonsert har et variert og spennende program med Svein Henrik Giske som dirigent. Store deler av konsertens flotte program er arrangert av dirigenten selv. 

Nyttårskonserten vil i år bli åpnet av Skjold skoles musikkorps. Under Sandvikens nyttårsprosjekt har vi hatt et nært samarbeid med Skjold. Flere av de eldste i skolekorpset vil du kunne se i Sandvikens rekker under nyttårskonserten. Dette gleder vi oss til. 

Vi har også to fantastiske solister fra korpsets egne rekker. Didrik Åsnes på fagott og Geir Myking på trombone.

Kom på konsert!:) 

Jubileumskonsert Minimize

9 november feiret korpset 90 år med konsert i Grieghallen. Sandvikens Ungdomskorps vil gjerne takk alle som kom å hørte på. Det var fullsatt sal og en fantastisk god stemning. Våre flotte solister, Robert Juvik, Marianne Juvik Sæbø og Sofie Kolve Haukås bidro også til at dette ble en flott kveld vi sent vil glemme!:)

Extreme makeover - Sandvikens Ungdomskorps 90 år Minimize


Jubileumskonsert   

9. november blir det en flott jubileumskonsert i Grieghallens Peer Gynt sal. Det blir et spennende og variert program med Helge Haukås som dirigent. Vi har også med oss noen fantastiske gjesteartister som bl.a. Robert Juvik og Marianne Juvik Sæbø. Vi gleder oss stort og håper du vil komme og høre på. Konserten begynner kl 17.00. 

    

Begivenhetsrik korpshelg i Lærdal Minimize

Sandvikens Ungdomskorps første opptreden denne høsten var på Marknadsblåst i Lærdal 28. og 29. semptember. SUK reiste til Lærdal for å møte korps fra indre Sogn, Lærdal musikklag, Sogndal Musikklag, Øvre Årdal musikklag og Årdalstangen Musikklag. Det det ble som forventet en begivenhetsrik helg i Lærdal. 

Høydepunktene var mange, utekonsert på Marknadsdag med aspiranter fra Lærdal og Årdal. Fin felleskonsert mellom Lærdal Musikklag, Årdalstangen Musikklag og Sogndal Musikklag hvor SUK hadde meg seg solistene Sebastian Haukås og Sofie Haukås. Sammen med far og SUK-dirigent Helge Haukås fremførte de både soloer og trioer. Så var det videre til fest på Borgund, med middag, dans og underholdning som satte et flott punktum for lørdagen. Søndag holdt SUK konsert i kulturhuset, med verk av Hovland, Bach, Eric Whitacre, Grieg og Johan de Meij. 

SUK fikk strålende kritikk fra avisa i Lærdal etter konserten vi hadde lørdag. Artikkelen finner du her.  

Takk til korpsene i Sogndal, Øvre Årdal og Lærdal for en fantastisk helg og Sandvikens Ungdomskorps sier tusen takk for invitasjonen inn til vakre Lærdal, og ser ikke bort fra at vi kommer tilbake en annen gang! 
Loppemarked Minimize


Også i år fylte Sandvikens Ungdomskorps Rothaugen skole opp med lopper i slutten av høstferien. Korpset arrangerer hvert år loppemarked og ikke annerledes fra andre år ble dette godt gjennomført med mange gode lopper. Det var kjekt å se så mange besøkende og takk til alle i Sandvikens Ungdomskorps for god dugnadsånd. 


 

 

Jubileumsbrosjyre Minimize

Sandvikens Ungdomskorps har denne høsten arbeidet med å lage jubileumsbrosjyre. Resultatet har blitt en fantastisk brosjyre Sandvikens Ungdomskorps 90 år.

Takk til dere som har jobbet med dette og ikke minst en stor takk til sponsorer. Konserter
  • 16. desember 20:00 - Juleturné, del I: Sandviken kirke, Sandviken
  • 17. desember 17:00 - Juleturné, del II: Alversund kyrkje, Lindås
  • 18. desember 17:00 - Juleturné, del III: Haus kyrkje, Osterøy
Snapchat Minimize

SUK har fått seg snapchat. Add oss: Sandvikens eller ta bilde: 

Kontaktinformasjon
Sandvikens Ungdomskorps
Postboks 1121 Sentrum
NO-5809 BERGEN
post@sandvikens-ungdomskorps.no
Copyright 2017 by Sandvikens Ungdomskorps